16 / 05 / 2024

berkosan iberica sociedad limitada nerede

berkosan iberica sociedad limitada nerede

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, yurtdışında satış ve pazarlama faaliyeti için yeni şirket kurdu. İspanya'da kurulan şirketin ismi ise Berkosan Iberica Sociedad Limitada oldu...

Şilili SQM, Doktor Tarsa'daki hisselerini satışa çıkardı!

1987 yılında Özmen Ailesi tarafından kurulan Doktor Tarsa'nın yüzde 50'si Şilili Sociedad Quimica y Minera de Chile (SQM) adlı firmaya satılmıştı. SQM şirketi, Doktor Tarsa'daki hisselerini satışa çıkardı.

Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrist maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı...

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak.

Berkosan Yalıtım faaliyet raporunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım ve Tecrit faaliyet raporunu yayınladı.

Türk Demir Döküm ortaklarını VSDI adına çıkarıyor!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm ortaklarını Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. ("VSDI") adına çıkarıyor.

Türk Demir Döküm, Vaillant haricindeki ortaklarını ortaklıktan çıkarıyor!

Türk Demir Döküm fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Döküm, Vaillant Saunier Duval Iberica haricindeki ortaklarını ortaklıktan çıkarıyor.

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

Berkosan Yalıtım sözleşme değişikliklerini onayladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım Üretim sözleşme değişikliklerini onayladı.

Berkosan Yalıtım kayıtlı sermaye tavanını arttırıyor!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş., kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ve izin geçerlilik süresinin yenilenmesi hakkında açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yapılan açıklama şöyle...

Berkosan Yalıtım genel kurulu tescillendi!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurulu tescillendi.

Berkosan Yalıtım 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak...

berkosan iberica sociedad limitada nerede Haberi

berkosan iberica sociedad limitada nerede

Berkosan'dan yapılan açıklama şöyle:


22/10/2013 tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirtilmiş olduğumuz "Yurtdışında Satış ve Pazarlama Faaliyeti için Yeni Şirket Kurulumu" ile ilgili gerekli prosedürler yerine getirilerek İspanya'da "BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA" unvanlı şirket kurulumu gerçekleşmiş olup, Tescil yazısı ekte yatırımcılarımızın bilgilerine sunulmuştur.


Saygılarımızla,


Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret...