16 / 05 / 2024

berkosan ispanya yeni fabrikasının adı ne

berkosan ispanya yeni fabrikasının adı ne

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, yurtdışında satış ve pazarlama faaliyeti için yeni şirket kurdu. İspanya'da kurulan şirketin ismi ise Berkosan Iberica Sociedad Limitada oldu...

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Berkosan Yalıtım İspanya'da yeni şirket kurdu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, yurtdışında satış ve pazarlama faaliyeti için yeni şirket kurdu. İspanya'da kurulan şirketin ismi ise Berkosan Iberica Sociedad Limitada oldu...

İspanya'da 800 bin yeni ev satılamıyor!

İspanya'da yakın gelecekte çözülmesi öngörülmeyen emlak krizinden Valencia, Endülüs ve Katalonya bölgesinde 800 binden fazla yeni ev satılamazken, uzmanlar İrlanda ve ABD'deki gibi bazı boş evlerin yıkılmasını öneriyor..

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

berkosan ispanya yeni fabrikasının adı ne Haberi

berkosan ispanya yeni fabrikasının adı ne

Berkosan'dan yapılan açıklama şöyle:


22/10/2013 tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirtilmiş olduğumuz "Yurtdışında Satış ve Pazarlama Faaliyeti için Yeni Şirket Kurulumu" ile ilgili gerekli prosedürler yerine getirilerek İspanya'da "BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA" unvanlı şirket kurulumu gerçekleşmiş olup, Tescil yazısı ekte yatırımcılarımızın bilgilerine sunulmuştur.


Saygılarımızla,


Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret...