05 / 05 / 2024

Berna Gözbaşı İlter kimdir

Berna Gözbaşı İlter kimdir

Serbest bölgeler önceki gün yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle yabancıların gözdesi olacak. DEİK İcra Kurulu üyesi Berna Gözbaşı İlter yaptığı açıklamada“Uluslararası sermayenin Türkiye’ye çekilmesinde serbest bölgeler etkin bir politika aracı olacak” dedi.

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Arkhan Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkhan Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Zeynep Berna Görenli tarafından kuruldu.

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Erhan İlter tarafından kuruldu.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ'de yer alan 95 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutların fiyatları 117 bin 598 TL ile 145 bin 431 TL arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuruları!

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ'daki 136 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 15 Şubat'ta başlamıştı.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!

Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 136 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü ne zaman?

Berna Gözbaşı İlter: Serbest bölgeler yabancıyı çekecek!

Serbest bölgeler önceki gün yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle yabancıların gözdesi olacak. DEİK İcra Kurulu üyesi Berna Gözbaşı İlter yaptığı açıklamada“Uluslararası sermayenin Türkiye’ye çekilmesinde serbest bölgeler etkin bir politika aracı olacak” dedi.

Düzbağ İçmesuyu projesi inşaat protokolü imzalandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesindeki mega projeleri arasında yer alan “Düzbağ İçmesuyu Projesi” 2014 yılından beri sürdürülen yoğun çalışmalar ve görüşmeler neticesinde son aşamaya geldi.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlse Petrol ve Petrol Ürünleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlter İlse Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Berna Gözbaşı İlter kimdir Haberi

Berna Gözbaşı İlter kimdir


Serbest bölgeler önceki gün yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle yabancıların radarına girecek. DEİK İcra Kurulu üyesi Berna Gözbaşı İlter, “Uluslararası sermayenin Türkiye’ye çekilmesinde serbest bölgeler etkin bir politika aracı olacak” dedi.


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İcra Kurulu üyesi Berna Gözbaşı İlter, serbest bölgelerin, önceki gün yürürlüğe giren yeni düzenlemeden olumlu etkileneceğini söyledi. Önceki yapının büyük ölçekli uluslararası sermayenin çekilmesi noktasında yetersiz kaldığına işaret eden İlter, “Ancak artık bu bölgelere güçlü sermaye önemli teşvik ve desteklerle çekilebilecek. Uluslararası sermayenin Türkiye'ye çekilmesinde serbest bölgeler etkin bir politika aracı olacak ve ekonomiye daha fazla hizmet edebilecek” dedi. İhracatçılar olarak son dönemde rekabette öne geçmenin, ürünün değerini katlamaktan geçtiğini bildiklerini ifade eden İlter, serbest bölgeler aracılığıyla bu şekilde yaratıcılık ve teknoloji ile bütünleşen katma...