04 / 05 / 2024

Berna Mimaroğlu taziye

Berna Mimaroğlu taziye

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş grup şirketlerinden Çimtaş A.Ş'nin Yönetim Kurulu Eski Başkanlarından Vedat Mimaroğlu'nun eşi Berna Mimaroğlu hayatını kaybetti.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wındawı Group Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli  ile Orhan Mimaroğlu tarafından  kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Berna Mimaroğlu taziye Haberi

Berna Mimaroğlu taziye

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş grup şirketlerinden Çimtaş A.Ş'nin Yönetim Kurulu Eski Başkanlarından Vedat Mimaroğlu'nun eşi Berna Mimaroğlu vefat etti. 


Berna Mimaroğlu'nun vefat sebebiyle Lale- Şarık Tara ve ailesi, Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş taziye ilanı...