29 / 04 / 2024

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.



Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı. İşte ailesinin gazetede yayımlanan taziye mesajı...

ACI KAYBIMIZ

Merhum Hacı Idris ve Zülfiye İskitoğlu'nun oğulları, Hasan İskitoğlu'nun kardeşi, Serpil İskitoğlu'nun eşi, Ayşegül İskitoğlu'nun kaynı, Esra Altınbilek ve Ferda İskitoğlu'nun babaları, Aslı Güngören ve Burak İskitoğlu'nun amcası, Engin Serdar Altinbilek'in kayınpederi, Emre Şimşek'in müstakbel kayınpederi, Kamuran Altinbilek'in dünürü, ve bir taneciği Dora Altınbilek'in dedesi, Mimar TAHSİN İSKİTOĞLU'nu kaybetmenin acısını yaşıyoruz.

16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuş ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilmiştir. Acı günümüzde yanımızda olan tüm yakınlarımıza, başta Özkan Vehaplar olmak üzere tüm Fenerbahçeli dostlarımıza ve çelenk gönderen; TMMOB İstanbul Büyükkent Şubesi'ne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye Ali Şemi, Kemal Dumanoğlu, Hakkı Soyer, Sinan Çuhadar'a teşekkür ederiz.

AİLESİ

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Turan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz..."


Geri Dön