07 / 07 / 2024

Bertan Duygulu

Bertan Duygulu

Novista İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Ümit Erdoğan, Bertan Duygulu ve Deniz Balcı ortaklığıyla kuruldu...

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataman Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bertan Ataman tarafından kuruldu.

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bertan Tezcan, Burak Demir ve Tuğsan Tezcan ortaklığında kuruldu.

Tourpier Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourpier Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergun Samet Duygulu tarafından kuruldu.

Gz İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gz İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Bertan Göz tarafından kuruldu.

AKM'nin açılışı için yeni taslak!

AKM ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan ilk toplantıda, sanatçı Hasan Uçarsu’nun sahneye koyacağı ve librettosunu Bertan Rona’nın yazacağı Mimar Sinan operasıyla açılması için taslak oluşturuldu.

Remo İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remo İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Bertan Akal tarafından kuruldu. 

Demiryürek İnşaat Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiryürek İnşaat Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile  Bertan Demiryürek tarafından kuruldu. 

Evora İnşaat Emlak Nakliye Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evora İnşaat Emlak Nakliye Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğan adıgüzel ve Özal Bertan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artura Otelcilik İnşaat ve Oto Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artura Otelcilik İnşaat ve Oto Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mete Eyuboğlu ve Bertan Mete ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Bertan Korkmaz'dan Bodrum RES açıklaması!

Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş.'nin Genel Müdürü Bertan Korkmaz, mahkemenin verdiği ara kararı değerlendirdi. Cari açığının tamamı enerji yetersizliğinden kaynaklanan Türkiye ve Bodrum'un zaman kaybettiğini söyledi.

Bodrum Yalıkavak RES çalışmaları yarın başlayacak!

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ne kurulması planlanan rüzgar elektrik santraliyle ilgili çalışmalara yarın başlanacak Bertan Korkmaz: "Şu anda projemizin önünde çalışmayı engelleyici hukuksal bir engel yoktur" dedi.

Solotech Savunma Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solotech Savunma Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Bertan Nogaylaroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Profesör Doktor Alaeddin Yavaşça Sokak'ta kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi 25'inci yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine teşekkür plaketi sundu. Adana Şube Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle 25. yıl plaketini alan inşaat mühendisleri duygulu anlar yaşadı.

Bertan Duygulu Haberi

Bertan Duygulu

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı NO:4 Daire:124 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ümit Erdoğan, Bertan Duygulu ve Deniz Balcı ortaklığıyla...