04 / 05 / 2024

Bertuğbey Nişantaşı Marriott Hotel

Bertuğbey Nişantaşı Marriott Hotel

Bertuğbey İnşaat Şişli Halaskargazi'de yeni projeye başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey İnşaat imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında, Bertuğbey İnşaat tarafından hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı toplam 8 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı ne zaman teslim edilecek?

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi!

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde planlandı. Projenin 2018 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bertuğbey Nişantaşı projesiyle otel, konut, ofis ve AVM geliyor!

Bertuğbey İnşaat Şişli Halaskargazi'de yeni projeye başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.

Nişantaşı Üniversitesi ve KONUTDER işbirliği yapacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ile Nişantaşı Üniversitesi, üniversite ve inşaat sektörü işbirliğinin temelini attı. Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik konut ile ilgili konuştu...

Konutder ile Nişantaşı Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesinden alacağız" dedi.

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi'nden işbirliği protokolü!

KONUTDER ve Nişantaşı Üniversitesi, konut sektörünün 2023 için işbirliği protokolüne imza attı. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İhtiyacımız olan akademik konularda üniversiteden destek alacağız." dedi.

Ağaoğlu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek!

Gayrimenkul sektör lideri Ağaoğlu ilklerine bir yenisini daha ekliyor. Yaşam Mimarı İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor.

Erkek giyim mağazası Taji Nişantaşı'nda açıldı!

İşadamı Tacettin Şeker, önceki akşam Nişantaşı'nda Taji adlı erkek giyim mağazasını açtı. Davete; cemiyet ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Açılışta Yılmaz Ulusoy kurdele kesti...

Bertuğbey Nişantaşı Marriott Hotel Haberi

Bertuğbey Nişantaşı Marriott Hotel


Bertuğbey İnşaat, Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yeni projesine başlıyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis, konut ve AVM alanlarından meydana geliyor. Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yani yaklaşık 100 milyon TL proje bedeline sahip.


Bertuğbey Nişantaşı projesi 177 adet konut, 26 adet dükkan, 12 adet ofis ve 152 oda 304 yatak kapasiteli otelden oluşuyor. Projenin otel alanı Marriott Hotel olacak. Proje toplam 8 bin 50 metrekare alanda inşa edilecek.


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Bertuğbey Nişantaşı projesinin alanında yer alan binaların yıkımı gerçekleştirildi. 2 parsel üzerinde planlanan Bertuğbey Nişantaşı projesinde hafriyat çalışmaları bu ay başlıyor. Projenin Nisan 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.


Bertuğbey Nişantaşı proje alanının mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile kat karşılığı anlaşıldı. 



Tel: 0 212 275 57...