01 / 05 / 2024

beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek

beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv, gelecek 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

Telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi! 

Her senenin başında gelen zamlarla ve faturalarımıza yansıyan tutarlarla bildiğimiz telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün konu ile ilgili paylaşımı...

25 yılda 1.7 milyon TL prim ödeyecek olan Bağ-Kur'lu, parayı biriktirse aylık 60-65 bin TL faiz alır!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 9 bin gün olan Bağ-Kur prim gün sayısıyla ilgili bir hesaplamayı X sosyal medya hesabından yaptı. Erdursun, 25 yılda 1 milyon 770 bin 219 TL prim ödeyecek Bağ-Kur'lu'nun bu parayı biriktirebilmesi durumunda, aylık 60-65 bin TL faiz geliri elde edeceğini söyledi.

5 yılda kapanan her şirket yerine 6 şirket açıldı! İlk sırada Limited Şirketi geliyor!

Türkiye'de son beş yılda kapanan her bir şirket yerine altı şirket açıldı. En fazla açılan şirket ise Limited Şirketi oldu. İşte ayrıntılar...

Konut sahiplerine müjdeli haber! Son beş yılda ödenen emlak vergileri iade ediliyor! İşte yapılması gerekenler...

Konut sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika haberi emlak vergisinden geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecek. Peki kimler emlak vergisini geri alabilecek? İşte ayrıntılar...

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Yeni yılda vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! Zamları duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Türkiye, 2024’e zamla girecek. Yeni yılda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, MTV, çeşitli harçlar, araç muayene tutarı, Gelir Vergisi tarife dilimleri ve idari cezalar, ekim ayı sonundaki bir yıllık ortalama Yİ-ÜFE artışı kadar olan yeniden değerleme oranında zam yapılacak.

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı birden düştü! Yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 7 Ocak 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Lal Pırlanta'da büyük kampanya! Beştaş yüzüklerde net yüzde 60 indirim! Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Lal pırlanta beştaş yüzük fiyatlarında büyük kampanya başlattı. Net yüzde 60 indirim fırsatı ile beştaş yüzük sahibi olabilirsiniz. Peki pırlanta beştaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Lal pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Kurumlar vergisi mükelleflerinin sayısında rekor artış! Son beş yılda…

Türkiye'de kurumlar vergisi mükellefi sayısı son beş yılda % 38,6 artarak 1 milyon 35 bin 976'ya çıktı.

Devlet Malzeme Ofisi 2 yılda 4.5 milyon TL kira ödedi!

Devlet Malzeme Ofisi (DMO), İstanbul’un göbeğinde bulunan mülkünü bir üniversiteye devretti ve Gebze’de “kiracı” oldu. 2 yılda 4 milyon 472 bin TL kira ödedi.

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

3 yılda tamamlanacak! 

60 bin vatandaşı doğrudan ilgilendiren Fikirtepe'de, kentsel dönüşüm çalışmalarının 3 yılda tamamlanması bekleniyor. 

beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek Haberi

beş yılda 60 bin kişiyi ‘ev’lendirecek

Fuzul Grup bünyesindeki FuzulEv’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptıklarını anlatırken, “Bize her kesimden başvuru oluyor. Ancak kiracılar ve sabit geliri olan memur, emekli gibi kişiler daha çok sistemimize ilgi gösteriyor” dedi. 1992 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Akbal, “Altın Günü” mantığıyla geliştirilen sistemle, ev sahibi olmak isteyenlere bütçesine uygun farklı seçenekler sunulduğunu söylüyor.


Bu sistemle faiz ödemeden, fazla beklemeden, kira öder gibi ev sahibi olunduğunu belirten Akbal, “Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uyguluyoruz. Tapulu olmak şartıyla kişi, Türkiye’nin herhangi bir şehrinde konut sahibi olabiliyor” dedi.


Dört farklı sistem


FuzulEv’de, “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” olarak...