02 / 05 / 2024

Besa Grup 40. yılı

Besa Grup 40. yılı

Besa Grup, Başkent’in gözde bölgelerinde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa ettiği iş merkezi, AVM ve konutlarla Ankara’nın gelişiminde büyük rol oynayan Besa Grup, “lüks konut” kavramını da Başkentlilerle tanıştıran firma olarak öne çıkıyor...

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Grup İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Melek Fırat tarafından kuruldu.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Besa Grup 40. yılı Haberi

Besa Grup 40. yılı

Bu yıl 40. yılını kutlayan Besa Grup, Ankara'da ismiyle anılan yerleşim merkezlerine yenilerini eklemeyi hedefliyor.


İmza attığı projelerle Ankara’da bir marka olan Besa Grup, Başkent’in gözde bölgelerinde projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa ettiği iş merkezi, AVM ve konutlarla Ankara’nın gelişiminde büyük rol oynayan Besa Grup, “lüks konut” kavramını da Başkentlilerle tanıştıran firma olarak öne çıkıyor.


Besa’nın başarı sırrının kalite, güven ve özveri prensiplerinden vazgeçmemek olduğunu altını çizen Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Efe Bezci, bu prensiplerle yürüdükleri yolda tercih edilen projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.


Başkent halkının zevkine uygun ürettikleri AVM’ler ve iş dünyasının “işini kolaylaştıran” ayrıcalıklı çözümler sunan iş merkezlerinin yanında konut anlamında da büyük işlere imza attıklarını bildiren Bezci, bugüne kadar 6 bin konut ürettiklerini ifade etti.


Ankara’nın hemen tüm...