21 / 05 / 2024

Besa Home adres

Besa Home adres

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Motto İstanbul adres!

Motto İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 80 metrekare home ofisler yer alıyor. 

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Efe Bezci: Besa Kule ofisin havasını değiştirecek!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Marka Rezidans adres bilgileri!

Sur Yapı imzalı Marka Rezidans projesinde daireler 330 bin TL'den başlıyor. Proje 26 ve 21 katlı kule 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor."Marka Rezidans adres bilgileri" haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Ofisim İstanbul Maltepe adres!

Toplamda 216 adet home ofis ve 16 adet ticari birimden meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe adres bilgileri şu şekilde: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul. Proje, İstanbul Maltepe'de yükseliyor...

Besa Kule’de iş verimini arttıran gün ışığı ile tasarruf sağlanıyor!

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri!

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Referans Bakırköy 157 konut, 87 home ofis ve 73 dükkandan meydana geliyor...

Besa Kule İş Merkezi'nde kiralamalar başladı!

Özel mimarisi ve adres tarifine gerek duymayan önemli lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasına yeni bir soluk getiren Besa Kule İş Merkezi, ayrıcalıklı çalışma hayatına adım atmak isteyenleri bekliyor...

Efe Bezci: Besa Kule çalışanları stresten kurtulacak!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi, stressiz çalışmanın formülünü buldu.

Besa Home adres Haberi

Besa Home adres

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket projelerini geliştirmek için gerek gördüğü kuruluşlara iştirak ederek destek sağlar.Resmi ve özel kuruluşların birbirleri ile olan finansal ve ticari yapılarını güçlendirmek için firmaların aracılık hizmetini sağlayıp firmaların finansal durumlarına göre piyasa araştırması yapıp, firmaların hedef potansiyeline ulaşmak için yurt içi ve yurt dışından kaynak sağlamak.İşletmelerin piyasada faaliyetlerini güçlü bir şekilde sağlaya bilmesi için gerekli teknik bilgi ve projeler ile ilgili aracılık yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...