06 / 07 / 2024

Besa inşaat ismi değişti

Besa inşaat ismi değişti

Bundan böyle yoluna "Besa Grup" olarak devam edeceklerini bildiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kaliteden ödün vermeden yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi.

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!

Capital'in geleneksel araştırması Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'nın sonuçları belli oldu. Bu yıl güçlüler liginde zirve değişmedi. İşte inşaat sektöründen yer alan isimler...

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu!

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektöründe kadınların neleri başarabileceği konusunda örnek bir isim oldu. Genç yaşta kurduğu Ezgi Mimarlığı, birkaç yılda markalı lüks projelerin çözüm ortağı haline getirdi.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

3. Havalimanı inşaatı Hüseyin Keskin döneminde nasıl ilerleyecek?

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı, havacılık sektörünün deneyimli ismi Hüseyin Keskin oldu.

İnşaat sektöründe ilkbahar dönemi durgun geçti!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, " İlkbahar dönemi özellikle bizim gibi inşaat ağırlıklı projeler üreten firmalar üzerinde son yılların en durgun dönemi olarak geçti ancak, önümüzdeki aylarda bu açığın hızla kapatılacağından umutluyuz" dedi.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara'nın Mamak İlçesi, Tuzluçayır Mahallesinde yapımı protesto gösterileriyle başlayan Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Camiye 'Abdullah Sarıtaş', cemevi olacağı söyleyen bölümeyse, 'Mamak Kültür Merkezi' ismi verildi.

Besa inşaat ismi değişti Haberi

Besa inşaat ismi değişti

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe başarılı işlere  imza atan Besa İnşaat, "Besa Grup" olarak çalışmalarını sürdürecek artık yeni bir kurumsal kimliğe sahip... Bundan böyle yoluna "Besa Grup" olarak devam edeceklerini bildiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kaliteden ödün vermeden yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi. Bezci, Besa Grup'un inşaatın yanı sıra enerji ve telekomünikasyon sektörlerinde de faaliyet göstereceğini kaydetti. 


KONFORLU YAŞAM


Başkent'te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar'da inşaatı devam eden Besa Kule, özel mimarisiyle çalışma hayatına yeni bir soluk getirerek keyifli ve konforlu iş yaşamının kapılarını açıyor. 7 bin 590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 2 blokta...