27 / 04 / 2024

Besa Kule Ankara

Besa Kule Ankara

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Besa Kule'de iklimlendirme için özel çalışmalara imza atılıyor!

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti.

Efe Bezci: İş dünyasının gözü Besa Kule'de!

Başkent Ankara’da yükselişe geçen iş dünyasının değerine değer katacak iş merkezi projesi Besa Kule, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra iş performansını arttıracak detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Besa Kule altın üçgenin tam merkezinde yer alıyor!

İş dünyasının kalbinin attığı Çukurambar’da yükselen Besa Kule İş Merkezi de Ankara’nın bu gelişimine destek vererek özel lokasyonu ve mimari özellikleriyle sektör liderlerinin buluşma noktası oluyor...

Besa Kule’de iş verimini arttıran gün ışığı ile tasarruf sağlanıyor!

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Besa Kule altın üçgen lokasyonuna mimarisi ile artı değer katacak!

Başkent gayrimenkul sektöründe Ankara'nın "altın" üçgeni olarak tanımlanan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin orta noktasında yükselen Besa Kule, bu çok özel lokasyona farklı mimarisi ile artı değer katacak.

Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor!

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Ankara Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde yükselen Besa Kule İş Merkezi 104 ofis ve 25 mağazadan oluşuyor...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Ankara İş Kule kira değerleme raporu 2020!

İş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 Parsel'e (Ankara İş Kule) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Ankara İş Kule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi'nde yer alan Ankara İş Kule değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Eliz Kule'de 945 bin TL'ye! Yeni proje!

Eliz Kule Ankara Ovacık'ta Yozgat Bulvarında hayata geçiriliyor. Forum Ankara'ya 1 dakika uzaklıkta bulunan projede fiyatlar 945 bin TL'den başlıyor.

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bellis Kule ödeme koşulları!

Bellis Kule ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Ankara Keçiören'de ABM Group imzasıyla yükselen proje 111 ofisten meydana geliyor. 

Bellis Kule fiyatları 2018!

Bellis Kule fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesi Ankara Keçiören'de ABM Group tarafından inşa ediliyor. 

Bellis Kule'de 60 ay 0 faiz 0 peşinat! Yeni proje!

Bellis Kule, ABM Group tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor. 111 ofisten meydana gelen projede inşaatın henüz yüzde 10-20'lik kısmı tamamlandı. 

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Besa Kule Ankara Haberi

Besa Kule Ankara

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: “Ankara’da iş dünyasını bir araya getiren fuar, organizasyon ve özel toplantıların adresi Congresium’a en yakın iş merkezlerinden Besa Kule, bu özelliğiyle de Başkent’in en özel binalarından olacak”


Besa Kule’yi Haziran ayında teslim etmeye hazırlandıklarını kaydeden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, inşaat çalışmalarında sona gelinen projenin, yalnızca sunduğu hizmetlerle değil, konumuyla da iş dünyasına ayrıcalık getireceğini bildirdi.


Bezci, “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde hayata geçirilen projenin gerek lokasyonu, gerek mimarisi, gerekse çevresindeki önemli yapılarla bölgenin vazgeçilmezlerinden olacağını ifade etti.


Besa Kule’nin, Ankara’da fuar, organizasyon ve özel toplantıların vazgeçilmez adresi Congresium’a en yakın iş merkezlerinden olduğunu bildiren Bezci, şunları söyledi:


“Ankara’da şu an önemli bir ihtiyacı gideren Congresium’da düzenlenen...