19 / 05 / 2024

Besa Kule görselleri

Besa Kule görselleri

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor...

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Maltepe Adam Kule görselleri!

Adam Kule Maltepe'de peşinat ödemeleri 2016 yılı Ocak ayında yapılıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor. İşte Maltepe Adam Kule görselleri...

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Besa Kule ısıtma-soğutma çözümleriyle dikkat çekiyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci:“Projede kullanılan teknoloji sayesinde kuzey cephedeki ofisler ısınırken, aynı anda güney cephedekilerde de soğutma yapılabilecek. Böylece Besa Kule’de ofisler hep bahar havasına sahip olacak” dedi.

Yaşam Kule Ankara görselleri!

Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. 48 ay sonra teslim edilmesi öngörülen projede toplam 400 adet daire bulunuyor. Yaşam Kule Ankara görselleri haberimiz içerisinde yer alıyor.

Yaşam Kule görselleri!

Hamitoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yaşam Kule Residece projesinde 400 konut hayata geçiyor. 16 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Yaşam Kule görselleri haberimizde yer alıyor.

Efe Bezci: İş dünyasının gözü Besa Kule'de!

Başkent Ankara’da yükselişe geçen iş dünyasının değerine değer katacak iş merkezi projesi Besa Kule, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra iş performansını arttıracak detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Besa Kule gün ışığından maksimum fayda sağlıyor!

Ankara'da is dünyasının yeni markası 'Besa Kule İs Merkezi', gün ışığından maksimum fayda sağlıyor. Projeyle hem insan sağlığının önemine vurgu yapılıyor hem de kullanıcılarına enerjiden tasarruf imkanı veriliyor.

Besa Kule’de iş verimini arttıran gün ışığı ile tasarruf sağlanıyor!

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Vazo Kule görselleri!

Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015'te tamamlanacak olan Dap Yapı Vazo Kule projesinde yüzde 20 peşinatla 48 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor...

Besa Kule görselleri Haberi

Besa Kule görselleri

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule’de, 25 mağaza da yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve B blokta bulunan iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine de son veriyor. 24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazınıyor.


Özel dizayn edildi

Verimin sağlıkla geleceğine inandıklarını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, haziran ayında teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi’nde sunulan hizmetlerin de bu anlayışla kurgulandığını vurguladı. Plazaların genelde kapalı kutular olarak tasarlandığını ve çalışanların nefes almak için bile onlarca kat aşağı inip dışarıya çıktığının altını çizen Bezci “İş dünyasının içinde...