03 / 05 / 2024

besa kule ısıtma soğutma sistemleri

besa kule ısıtma soğutma sistemleri

İklimlendı'rmede yaşanabilecek sıkıntılar özellikle yüzlerce kişinin çalıştığı iş merkezlerinde çalışma kalitesini düşürürken, Haziranda teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi ısıtmasoğutma çözümleriyle de dikkati çekiyor.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

6 maddede konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Manisa Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ile yüzde 40 tasarruf sağlanacak!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss’un bina altı istasyonları, yüksek sıcaklıktaki ısıyı en verimli şekilde kullanarak düşük maliyetle Somalılar’a sunuyor.

besa kule ısıtma soğutma sistemleri Haberi

besa kule ısıtma soğutma sistemleri

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti. 


Bir mekana girildiğinde dışarıdaki sıcaklığın içeriyle eşit veya denge halinde olmaması durumunda sıkıntı yaşanabileceğini belirten Bezci, "Büyük yatırımlarla inşa edilen iş ve alışveriş merkezlerinin başarılı olabilmeleri için her detayın titizlikle kurgulanması gerekiyor.

Doğru iklimlendirme de kaliteli hizmetin sunulabilmesini sağlayan en önemli sistemlerden biri. Bir iş veya alışveriş merkezine girildiğinde, dışarısı soğuksa içerisi çok sıcak olmamalı, sıcaksa da buz gibi hissettirmemen" dedi. 


Besa Grup tarafından "altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin tam merkezinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi'nde de iklimlendirme...