25 / 07 / 2024

Besa Kule satış fiyatları

Besa Kule satış fiyatları

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

Bodrum’da gayrimenkul fiyatları katlandı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Bodrum’a ilgiyi durdurmadığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

ABM Group Bellis Kule satış ofisi!

ABM Group Bellis Kule satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesinde inşaatın yüzde 20'lik kısmı tamamlandı.

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule satışta! Metrekaresi 6 bin 680 TL!

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesi metrekaresi 6 bin 680 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Dap Adam Kule satış fiyatı 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule projesinde yaşam bu yıl Nisan ayında başlayacak...

Dap Teras Kule satış fiyatları!

30 katlı iki blok şeklinde yükselen Dap Teras Kule satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Ankara Arp Kule satış fiyatları!

Gözüm İnşaat tarafından yükselen Arp Kule projesinde 45 ofis yer alıyor. Ankara Arp Kule satış fiyatları metrekarelere göre değişiyor.

Besa Kule satış fiyatları Haberi

Besa Kule satış fiyatları


Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çevirdi. Yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi piyasalarda dalgalanmanın artık son bulacağını tahmin eden yatırımcılar, Merkez Bankası'nm da dövizin ateşini düşürme yolundaki girişimleri ile bundan sonra fiyat hareketliliğinin TL lehine döneceğini tahmin ediyor. Son 3 ay içinde dövizin yüzde 12 oranmda artış göstermesi yatırımcının yönünü de gayrimenkule çevirdi. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropollerde yatırım için en gözde araç olarak değer kazanan ofislerin fiyatmda henüz artış olmamasmı fırsat bilen yatırımcılar, kısa sürede yüksek getiri sağlayacak ofis yatırımlarına yöneldiler. 


Ankara'nın iş merkezi anlamında...