02 / 05 / 2024

Besa Kulede iş yaşamı 2015 haziranda başlıyor

Besa Kulede iş yaşamı 2015 haziranda başlıyor

Besa Grup tarafından Ankara-Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'nin kaba inşaatı tamamlandı. Halen açılabilir camları yerleştirilebilen projede, işyerlerinde faaliyetler 2015 yılı Haziran ayında başlayacak.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Besa Marin Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Besa Marin Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş'ta 71 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Besa Kulede iş yaşamı 2015 haziranda başlıyor Haberi

Besa Kulede iş yaşamı 2015 haziranda başlıyor

Besa Grup tarafından Ankara-Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'nin kaba inşaatı tamamlandı. Halen açılabilir camları yerleştirilebilen projede, işyerlerinde faaliyetler 2015 yılı Haziran ayında başlayacak. 


Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Kule'nin Başkent iş hayatına ayrıcalık katacağını belirterek, "Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve sunduğu farklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule haziran asanda kapılarını açacak" diye konuştu. Besa Kule'nin çalışma hayatına yeni bir soluk getireceğini vurgulayan Efe Bezci, "İş hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler Besa Kule'de yer alacak. Haziran ayında teslim etmeyi planladığımız projemizin kaba inşaatı uzun zaman önce bitmişti. Titizlikle yaptığımız teknik çalışmaların ardından, şuan güneş ışığını içeri alırken, ısıyı ve radyasyonu dışarıda tutan özel camların montajı da tamamlanmak üzere"...