04 / 05 / 2024

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Cami yenileme

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Cami yenileme

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, esnafın talepleri doğrultusunda tüm eksiklikleri giderilen ve daha önce açık olan orta avlusunun üzeri tamamen kapatılan Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii’nde incelemelerde bulundu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Pozitif Aracılık Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Aracılık Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ergin Üstel ve Uğur Usta ortaklığında kuruldu.

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ahmet Demirbaş tarafından kuruldu.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mehmet Selçuk Aran tarafından kuruldu.

Dgy Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgy Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğay turgut tarafından kuruldu.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Arat tarafından kuruldu.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Cami yenileme Haberi

Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Cami yenileme


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, esnafın talepleri doğrultusunda tüm eksiklikleri giderilen ve daha önce açık olan orta avlusunun üzeri tamamen kapatılan Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii’nde incelemelerde bulundu. Bursa’nın daha yaşanabilir olması yönündeki çalışmaları hızla sürdürdüklerini, bu yönde başta camiler ve anıtsal yapılar üzere tüm eserlere bir bir dokunduklarını, ihtiyaçlar doğrultusunda yenileme yaptıklarını kaydeden Başkan Altepe, sanayi camisinin de bu çalışmalar dahilinde düzenlendiğini ifade etti. Camilerin insanların günde 5 vakit toplanma yeri olduğunu ve mahalleler-bölgeler nezdinde büyük kıymetinin bulunduğunu vurgulayan Başkan Altepe, “Sanayi camisinin de bir takım eksiklikleri vardı. Esnafımızın bize bildirmesi sonucunda çalışmalarımızı hızla gerçekleştirdik. İhtiyaç maddeler temin edilerek çevresi düzenlendi. Orta avlusunun üzeri kapatıldı ve burası da iç alana dahil edilmiş oldu” dedi. Yapılan düzenlemeler sayesinde...