29 / 04 / 2024

besicilik

besicilik

Artan et ve süt fiyatları hükümeti yeni önlemler almaya itti. Sözleşmeli Besiciliğin Desteklenmesine İlişkin Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte destekleme tutarları ve yararlanma şartları.

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti 500 bin TL sermaye ile bugün Murat Tardu ve Veysel Baş imzasıyla kuruldu.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Polatercin İnşaat Taahhüt Müh.Mim. Besicilik Turizm İth.İhr.Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Polatercin İnşaat Taahhüt Müh.Mim. Besicilik Turizm İth.İhr.Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Goa Grup İnşaat Asfalt ve Besicilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goa Grup İnşaat Asfalt ve Besicilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Payalan ve Burcu Akcan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Güvenli Sokak, Elazığlılar İş Merkezi'nde kuruldu.

Diriliş Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Lezgi Besicilik Hayvancılık İnşaat Gıda ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lezgi Besicilik Hayvancılık İnşaat Gıda ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Arslan, Hamza Arslan, Nesim Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Albatros Gayrimenkul İnşaat Gıda Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Gayrimenkul İnşaat Gıda Besicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Güngör, Bilal Abay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Ankara'da etlik piliç yerleştirme tesisinin kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Mümtaz Tavuk Hayvancılık Besicilik San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından Ankara İli Ayaş İlçesi'nde etlik piliç yerleştirme tesisinin kapasite artışı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek..

ÖİB'nin Edirne Enez arsasına en yüksek teklif Evren Besicilik'ten!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Enez'deki iki arsanın özelleştirme ihalesi pazarlık görüşmeleri dün yapıldı

besicilik Haberi

besicilik

Artan et ve süt fiyatları hükümeti yeni önlemler almaya itti. Sözleşmeli Besiciliğin Desteklenmesine İlişkin Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gezete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Et ve Süt Kurumu ile 5 yıl süreyle besicilik sözleşmesi yapan yetiştiricilere 2.5 ile 5 tl arasında destekleme ödemesi yapılacak.

Resmi Gezete’de yayımlanan kararda özedle  şunlar kaydedildi:

Madde 1- Bu Karar mevcut besi işletmelerinin atıl kapasitelerinin üretime kazandırılması, kırmızı et üretiminin sürdürülebilirliğiniin sağlanması, üreticinin girdi tedarikinin önceden planlanması ve sektöre model teşkil etmesi amacıyla yayımı darihinden itibaren 5 yıl süreyle uygulanmak üzere hazırlanmıştır.

Sözleşmeli besicilik

Madde 2-  (1) 25/9/2014 tarihli ve 29130 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Et ve Süt Genel Müdürlüğü Ana Statüsünün 5’inci maddesinin ikinci fıkrası kapsamında bu kararın yayımı tarihinden itibaren 5...