26 / 05 / 2024

beşikdüzü 141 konut

beşikdüzü 141 konut

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yeni konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, Trabzon Beşikdüzü'nde 141 konut inşa edecek.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Karaman’da Şubat ayında 141 konut satıldı!

Şubat ayında Karaman'da toplam konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44,7, bir önceki aya göre yüzde 3,4 oranında azaldı ve 141 adet oldu.

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Tekgündüz tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

beşikdüzü 141 konut Haberi

beşikdüzü 141 konut


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yeni konut üretimine hız kesmeden devam ediyor.


TOKİ bu kapsamda Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 141 adet konut hayata geçirecek. Konutların ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak. 


İhale ilanı

Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 1. Etap 2. Bölge 141 Adet Konut ve 51 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 28 Eylül 2017'de saat 14:00'de...