18 / 05 / 2024

Beşikdüzü Teleferik ihale

Beşikdüzü Teleferik ihale

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Yalova’da 10 ticari işletme kiraya veriliyor! Uygun fiyata iş yeri sahibi olmayı kaçırmayın! İhale 25 Ocak 2023’te…

Yalova Belediye Başkanlığından kiralık ticari işletmeler: 10 ticari işletme 3 yıl süre ile kiraya veriliyor. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023’te gerçekleştirilecek.

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenler dikkat! O ildeki arsanın satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:50'de yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Belediyeden satılık arsa! İzmir'de imarlı arsa fırsatını kaçırmayın! 

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Turan Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 17 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek...

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beşikdüzü Teleferik ihale Haberi

Beşikdüzü Teleferik ihale

Beşikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezinde bulunan teleferik tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediliyor. Yeterlik değerlendirme tarihi ve saati (1. OTURUM) 21 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

TELEFERİK TESİSİ İLE OTEL VE TİCARİ TESİSLERİN YAPIMI VE 29 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Beşikdüzü Belediye Başkanlığından:

1 - İhale konusu işe ilişkin bilgiler

1.1. İhale konusu işin

a) Adı: “BEŞİKDAĞ TURİZM VE DOĞA SPORLARI MERKEZİNDE BULUNAN TELEFERİK TESİSİ İLE OTEL VE TİCARİ TESİSLERİN YAPIMI VE 29 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ “

b) Konusu: Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezinde bulunan teleferik tesisinin işletilmesi ile Beşikdüzü Belediyesi ile Maliye Bakanlığı adına hareket eden Trabzon Valiliği (Defterdarlık)/Beşikdüzü Kaymakamlığı (Malmüdürlüğü) ile Beşikdüzü Belediyesi arasında 17.06.2014 tarihinde...