06 / 05 / 2024

Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Büyükçekmece'de can ve mal güvenliği riski taşıyan minare kaldırıldı!

Büyükçekmece’deki Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çatısına yapılan 9 metrelik minare kaldırıldı.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi


Bu zamana kadar Altındağ’a 11 anaokulu, 17 Gençlik Merkezi ve onlarca kültür merkezi yapan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.


“Bu yıl okulun eğitim ve öğretime başlaması için yaz boyunca tüm gücümüzle çalıştık.” diyen Başkan Tiryaki, sözünü tuttu. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı tamamlanan okul, 102 dokuzuncu sınıf öğrencisi, 250 beşinci sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başladı.


“Okulun fiziki şartları özel okulları aratmayacak kadar güzel…”


Okulun bu yıl büyük bir sevinçle eğitim ve öğretime başladığını ifade eden okul müdürü Adnan Şenol, okulun fiziki şartlarının özel okulları aratmayacak kadar güzel olduğunu söyledi. Şenol “Velilerimiz ve hatta öğretmenlerimizden burayı özel okul sananlar oldu. Gerçekten fiziki olarak...