30 / 04 / 2024

Beşiktaş Abbasağa Parkına kafe mi yapılacak

Beşiktaş Abbasağa Parkına kafe mi yapılacak

Son günlerde Abbasağa Parkı’nda yapılması planlanan kafe ile ilgili ortaya atılan iddialar ve sosyal medyada yaşanan dezenformasyon üzerine Beşiktaş Belediyesi'nden konuyla ilgili açıklama geldi. İşte o açıklama...

Beşiktaş Abbasağa Parkı'na kafe mi yapılacak?

Beşiktaş Abbasağa Parkı ' ndaki spor aletleri söküldü. Yerine kafe yapılacağını öğrenen mahalleli duruma tepki gösterip parkta beklemeye başladı.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Beşiktaş Abbasağa Parkına kafe mi yapılacak Haberi

Beşiktaş Abbasağa Parkına kafe mi yapılacak



Son günlerde Abbasağa Parkı’nda yapılması planlanan kafe ile ilgili ortaya atılan iddialar ve sosyal medyada yaşanan dezenformasyon üzerine bu açıklama gerekli görülmüştür. Abbasağa’da tartışmalara konu olan söz konusu kafe belediyenin kendi istediği değil; bizzat mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine hayata geçirilmek istenmiştir. Bu istek daha önce mahalle sakinleri ile sık sık yaptığımız toplantılarda dile getirilmişti. 


İşte Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. Av. Murat Hazinedar’ın konuya dair yaptığı açıklama;


Sevgili Beşiktaşlılar,


Beşiktaşımızın gerek yeşil dokusu gerekse halk forumlarıyla özel bir konuma sahip parkı Abbasağa’da halkımızın arzusu ve talebiyle bir dinlenme evi projesi geliştirdik. Projeyi yapmaya karar vermemizin nedeni ise halkımızdan gelen yoğun talepti. Beşiktaş ilçemizde tüm parklarımızda işletmesini belediyemiz bünyesinde yaptığımız kar amacı gütmeyen son derece şık ve ekonomik kafelerimiz bulunuyor. Abbasağa’da da mahalle...