03 / 05 / 2024

beşiktaş altyapı tesisleri

beşiktaş altyapı tesisleri

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Beşiktaş'a taşınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 18 Kasım 2014 Salı günü itibariyle Halkalı'daki binasında hizmet vermeyecek. Müdürlüğün yeni adresi artık Beşiktaş'ta...

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

Beşiktaş Kulübü'nün Fulya'daki konteynırları kaldırıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün futbol altyapısının yenilenmesi kapsamında Fulya'daki tesislerde başlattığı çalışmada sona gelindi. Beşiktaş Başkanı Orman' ın, " Oradaki görüntüden utanıyorum " dediği Fulya'daki konteynırlar kaldırıldı.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nin havadan yeni videosu!

Beşiktaş Jimlastik Klubü'ne ait olan ve Ümraniye bölgesinde bulunan Nevzat Demir tesisleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

beşiktaş altyapı tesisleri Haberi

beşiktaş altyapı tesisleri

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Akıllı Stadyum altyapısının tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.


Vodafone ile 2013 yılında başlayan hikayelerinin dünyanın en güzel statlarından birine sahip olmakla ve gönül birlikteliği ile devam ettiğini söyleyen Orman Vodafone Arena Stadı'nın Katar'da Dünya Kupası için yapılan statlara örnek teşkil ettiğini belirtti.


Orman uygulamaya koydukları yeni dijital aplikasyonun 25 milyon üyeye ulaşması durumunda bir yıldız alabileceklerini ifade etti.


İnönü Stadı zamanında 9-10 milyon dolar olan gelirlerinin artık 40 milyon dolara yükseldiğini dile getiren Beşiktaş başkanı ''artık stattan 40 -45 milyon dolar kazanıyoruz ve bu rakamı 50 milyon dolara çıkarmak istiyoruz.Vodafone Arena Stadı ile birlikte Beşilktaş'ın geçmişten gelen kayıplarından kurtulduk'' diye konuştu.


Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:


''VODAFONE ARENA STADI EN BÜYÜK HAYALİMDİ''

"Başkan olmadan önce en büyük...