06 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimi 2018

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimi 2018

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otopark kiraya verilecek!

İstanbul İli Beşiktaş Belediye Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'taki 6 adet otoparkı kiraya verecek.

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. İBB Başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri başladı.

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Kale Belediye Başkanlığı'ndan 3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Kale Belediye Başkanlığı, Denizli Kale İlçesi Cevherpaşa Mahallesi'nde üç milyon sekiz yüz yirmi üç bin beş yüz TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cihannuma Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle açıldı. Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Sinop Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada İlçesi'nde arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak. Kat karşılığı inşaatın bedeli 3 milyon 244 bin 744 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimi 2018 Haberi

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimi 2018

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden alınan Murat Hazinedar'ın yerine seçilecek yeni başkan, 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.


Hürriyet Gazetesi'nden Fatma Aksu'nun haberine göre, seçim için çağrı gönderilen meclis üyeleri arasında, ismi Murat Hazinedar'la ilgili soruşturma dosyasında geçen ve görevden uzaklaştırıldığı belirtilen Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi de var.


Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Murat Hazinedar'ın görevden alınma gerekçelerini İçişleri Bakanlığı, belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız menfaat temin edilmesi olarak belirtti.  

Murat Hazinedar görevden alındı!