07 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediyesi görevden uzaklaştırma

Beşiktaş Belediyesi görevden uzaklaştırma

Beşiktaş Belediyesi'nde Zabıta ve Kültür Müdürü hakkında görevden uzaklaştırılma kararı alındı..

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

Beşiktaş, Akat Mahallesi'ndeki tesisi 3 yıllığına kiraladı!

Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Mülkiyeti Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'na ait olan 2 bin 50 metrekare alanlı yapıyı 3 yıl süreyle kiraladı…

Akatlar No: 1903 resmen Beşiktaş'ın!

Beşiktaş, durumu yılan hikayesine dönen Akatlar No: 1903 isimli sosyal tesiste nihayet mutlu sona ulaştı. Beşiktaş yönetimi, Beşiktaş Belediyesi ile olan sorunları çözerek tesisin devir işlemlerini dün tamamladı...

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Beşiktaş Belediyesi görevden uzaklaştırma Haberi

Beşiktaş Belediyesi görevden uzaklaştırma

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerince yürütülen soruşturma dahilinde, Murat Hazinedar ile birlikte Meclis üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırış’ın da görevden alındığı Beşiktaş Belediyesi’nde, dün yeni bir gelişme yaşandı. 

Belediye bünyesindeki soruşturmayı yürüten müfettişler, Beşiktaş Belediyesi eski Başkan Yardımcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı hakkında görevden uzaklaştırma kararı aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar ve Mülkiye Müfettişi Mahmut Ağbal imzasıyla, 17 Ocak 2018 tarihinde gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

“İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın 18 Aralık 2017 tarihli görev emri uyarınca, Beşiktaş Belediyesi’nde, yürütülen özel teftiş sırasında, sorumluluğunuzda gerçekleştirilen işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının, usulüne uygun verilmediği, esnaftan ruhsat karşılığı bağış karşılığı para talep edildiği, pazarlık usulü gerçekleştirilen ihalelerde...