29 / 04 / 2024

Beşiktaş Dikilitaşta satılık arsalar ne kadar

Beşiktaş Dikilitaşta satılık arsalar ne kadar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan ticaret ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 109 milyon 508 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Beşiktaş Dikilitaş 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi, 1466 ada, 350 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Beşiktaş Dikilitaşta satılık arsalar ne kadar Haberi

Beşiktaş Dikilitaşta satılık arsalar ne kadar

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı olan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde, Yeşilçimen Sokak ve Aşık kerem Sokak'a cepheli, 25 ada 77 parsel sayılı, 5.763,63 m2 yüzölçümüne sahip arsa 109.508.970,00 TL muhammen bedelle satışa sunulmaktadır.


Söz konusu taşınmaz imar planlarında Emsal=2,00, Hmax= Serbest, ticaret+konut alanı fonksiyonludur.


Arsa ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanu'nun 36.maddesine göre kapalı teklif usulü ile 13 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 13:00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen tarafından yapılacaktır.


Beşiktaş Dikilitaş'ta 109.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul’un en değerli arazilerinden Beşiktaş’ta 6 bin dönümlük arazi 109 milyon bedelle ihaleye çıkıyor. Devlerin kapışması beklenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkaracağı arsaya ticari alan veya konut yapılacak.


İSTANBUL’un farklı noktalarında yapımına başlanan büyük projeler ve sürekli...