29 / 04 / 2024

beşiktaş dikişitaş satılık arsa

beşiktaş dikişitaş satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihale 17 Şubat 2016'ya ertelendi.

İBB'den Beşiktaş Dikilitaş'ta 92 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan İspark otoparkını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 92 milyon TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 91 gayrimenkul!

Bakırköy, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar satışa çıkıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 7 Temmuz 2020 Salı, 8 Temmuz 2020 Çarşamba ve 9 Temmuz Perşembe günü gerçekleşecek. 

Beşiktaş'ta bu yıl 1.140 adet konut satıldı!

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi olan Beşiktaş'ta 2018 yılının ilk 7 ayında toplam 1.140 adet konut satıldı...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Bebek'te icradan 12 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki daireyi satışa çıkardı. İhalesi 31 Ekim Pazartesi yapılacak taşınmazın bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Ortaköy'de icradan 16.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy bölgesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Akmerkez AVM'nin karşısında bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 16 milyon 902 bin 400 TL olarak belirlendi.

Bebek'te icradan 63.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam 5 bin 315 metrekare yüzölçümlü arsaların satış bedeli 63 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.

beşiktaş dikişitaş satılık arsa Haberi

beşiktaş dikişitaş satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihale 17 Şubat 2016'ya ertelendi.


TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAKTIR


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.


1 - Encümen Kayıt No            :  4065

2 - Taşınmaza Dair Bilgiler:

a) İli                                        :  İstanbul

b) İlçesi                                   :  Beşiktaş

c) Cinsi                                   :  Arsa

d) Pafta No        ...