02 / 05 / 2024

Beşiktaş eski hali

Beşiktaş eski hali

İstanbul Beşiktaş'ın köprülü camili fotoğrafıyla meşhur mahallesi Ortaköy'de bir arsa metrekaresi 4 liradan satışa çıkarılmış. 406 metrekare arsaya 1626 lira muhammen bedel belirlenmiş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ı

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Beşiktaş Abbasağa'da sit alanı kararı!

Beşiktaş-Dikilitaş-Balmumcu Uygulama İmar Planı kapsamında “Öneri Eski Eser Konut Alanı”nda kalan 353 ada, 3 parsel sayılı taşınmazın eski eser yönünden incelenerek tescillenecek değerde olup olmadığı kararı verildi.

Vodafone Arena'nın son hali Beşiktaşlıları heyecanlandırdı!

Spor Toto Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Beşiktaş'ta konut metrekare fiyatı yüzde 24,7 arttı!

'Taşı toprağı altın’ İstanbul’un en eski semtlerden Beşiktaş, konut m2 fiyatlarında yıllık yüzde 24.7 artışla, yüzde 10.6 yükselen altından bile daha fazla değer kazandı.

1968 yılında Beşiktaş'a 650 kişilik tiyatro binası yapılacakmış!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, Beşiktaş'a 650 kişilik modern bir tiyatro binası yapılacakmış. Barbaros Meydanı'ndaki eski tramvay deposunun yerine inşa edilecek bina için, bütçeye 500 bin liralık tahsisat konulacakmış.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın son hali böyle!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumunda inşaat bugün hücum ağırlıklı gerçekleştiriliyor. İşte Vodafone Arena'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı o tweet ve BJK Vodafone Arena Stadyumu inşaatının son halini gösteren fotoğraflar...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti: Stat bitsin geleceğim!

İspanyol oyuncu, resmi twitter hesabından, “Güzel şehir İstanbul’u çok özledim. Beşiktaş’ın yeni stadyumu bitince gelmek istiyorum. Bu heyecanı yaşamak istiyorum” diyerek Siyah-Beyazlılar’ı unutamadığını bir kez daha gösterdi....

Beşiktaş Belediyesi eski duvar mozaiklerini gün ışığına çıkarıyor!

Beşiktaş Belediyesi, elli yılı aşkın süredir araştırılmayan bu önemli eserleri gün ışığına çıkarmak için geçen yıl bir proje başlattı. Birçok ünlü sanatçının geçmişte bina cephelerine yaptığı mozaikler restore ediliyor..

Beşiktaş İnönü Stadyumu'nun son hali!

Beşiktaş İnönü Stadyumu 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekbi tarafından görüntülendi

Beşiktaş eski hali Haberi

Beşiktaş eski hali

İstanbul Ortaköy'de 406 metrekare arsa, 1948 yılında 1626 liradan satışa çıkarılmış. Vakıf Paralar Müdürlüğü, Ortaköy'deki arsaya bu fiyatı biçtiği yıl Reşat Altını 41 liradan satılıyormuş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; metrekare fiyatı 4 liraya denk gelen arsa Ortaköy Mecidiye Mahallesi Kumbaracıbaşı Sokak'ta yer alıyormuş...


Haberin devamı için tıklayın!Emlakta nostalji haberleri için...