07 / 05 / 2024

Beşiktaş fıtbol okulu telefon numarası

Beşiktaş fıtbol okulu telefon numarası

Beşiktaş Kulübü, Ankara'nın Öveçler semtinde futbol okulu açtı. Beşiktaş Öveçler Futbol Okulu' nun açılışına yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, Futbol Okulları İdari Sorumlusu Gökhan Ataş, antrenörler ve de öğrenciler katıldı...

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş Dikilitaş imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dikilitaş Camii ve Mahmut Erseven İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alanın imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Vakıf GYO Beşiktaş'taki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi, Ebulula Mardin Caddesi'ndeki gayrimenkulü kiraya verdi.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı protesto edildi!

Cihangir Park Forumu, Beyoğlu Kent Savunması ve Beşiktaş Kent Dayanışması, Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı için Fındıklı Parkı’nı kapatan Alarko Holding’i protesto etti.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi açılacak!

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 'nde spor, sağlık, hukuk, mühendislik, kültür-sanat gibi pek çok branş olacak. Türkiye'deki vakıf üniversitelerine bir yenisi daha ekleniyor.

Nidapark Beşiktaş 2015'te teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Beşiktaş'ta inşa edilen Nidapark Beşiktaş projesinde, son dairelere özel fırsatlar sunuluyor. Buna göre, 60 aya yüzde 0.69 ve 120 aya yüzde 0.79 oranlarla projeden konut sahibi olmak mümkün.

Nidapark Beşiktaş'ta son fırsatlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Beşiktaş'ta inşa edilen Nidapark Beşiktaş projesinde, son dairelere özel fırsatlar sunuluyor. Buna göre, 60 aya yüzde 0.69 ve 120 aya yüzde 0.79 oranlarla projeden konut sahibi olmak mümkün.

Vakıf GYO Beşiktaş'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf A.Ş. İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı.

1935 yılında Beşiktaş İskelesi'nde deniz kenarında bir arsanın kirası 170 liraymış!

1935 yılında bugün Beşiktaş İskelesi'nin bulunduğu caddede denize sıfır arsa 170 liraya kiraya verilecekmiş. Bugün İstanbul'un en değerli bölgelerinde olan Beşiktaş'a o yıllarda sadece 170 lira değer biçiliyormuş.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı!

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği açılışı yapıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği' nin açılışını yaptı, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Beşiktaş Futbol Okulu' nu ziyaret etti.

Beşiktaş fıtbol okulu telefon numarası Haberi

Beşiktaş fıtbol okulu telefon numarası

Deniz Atalay, açılışta yaptığı konuşmada, okul öğrencilerinin arasında bir tane de kız çocuğun bulunmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.


Beşiktaş'ın geleceği açısından futbol okullarının çok önemli olduğunu belirten Atalay, emeği geçenlere teşekkür etti.


Atalay'ın konuşmasının ardından takım antrenörlerine şiltleri verildi....