02 / 05 / 2024

Beşiktaş Kulübünden stat açıklaması

Beşiktaş Kulübünden stat açıklaması

Beşiktaş Kulübü, "2015-2016 sezonu planlamasında, Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Aracılar Kulübü'nden emlak danışmanlarına kesintisiz çalışma fırsatı!

Aracılar Kulübü, yurt çapında ekspertiz raporlu, uygun fiyatlı ve tek yetkili yüzlerce portföyü sayesinde emlak danışmanlarına gayrimenkul sunuyor...

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Beşiktaş Kulübünden stat açıklaması Haberi

Beşiktaş Kulübünden stat açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'daki inşaat sürdüğü için 2015-2016 sezonu planlamasında prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerde bulunulduğunu açıkladı.  


Kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'na nisan ayında bildirim yapılırken, tamamlanmış ve müsabaka oynanabilir bir stadın gösterilmesinin zorunlu olduğu belirtildi.


Kulübün daha sonra yeni bir stat gösterebilme hakkına sahip olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Kulübümüzün 2015-2016 sezonu planlamasında, Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA kupaları müsabakalarının oynanacağı stadyumu prosedür gereği bildirme zorunluluğu vardır. Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır. Kulübümüzün en önemli hedefi Vodafone Arena'yı yeni sezona yetişecek şekilde tamamlamak ve tüm maçlarımızı yuvamızda...