28 / 04 / 2024

beşiktaş metro inşaatı

beşiktaş metro inşaatı

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Loca Beşiktaş nerede?

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta yapmayı planladığı yeni projesi Loca Beşiktaş için harekete geçti. Peki Loca Beşiktaş nerede inşa edilecek? İşte Loca Beşiktaş konum bilgisi...

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Fuzul Beşiktaş için tabelalar asıldı!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesinin detayları belli olmaya başladı. Karma proje olarak hayata geçirilecek projede küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak.

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

beşiktaş metro inşaatı Haberi

beşiktaş metro inşaatı

İstanbul Beşiktaş'ta metro inşaatı çalışmaları sırasında bir işçi üzerine kaya parçası düşmesi sonucu iki bacağından yaralandı.


Olay, Beşiktaş Barbaros Bulvarı Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaat alanında saat 04.30 meydana geldi. İddiaya göre, yerin altında metro kazı çalışmaları sırasında 35 yaşındaki Caferi Tayyar Derdiyok’un üzerine kaya parçası düştü.


Düşen kaya nedeniyle Derdiyok, her iki bacağından yaralanırken, mesai arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Mesai arkadaşları tarafından inşaat alanındaki vinçle yukarı çıkartılan Derdiyok, ambulansa konularak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Derdiyok’un bacağında kırıklar olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma...