15 / 05 / 2024

beşiktaş satılık rezidans

beşiktaş satılık rezidans

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje 21 kattan meydana geliyor. Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık!

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Rezidans Ankara projesinde daireler Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü'nde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Yooistanbul satılık ev!

Yooistanbul satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde konut teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Beyaz Park Rezidans Topkapı satılık!

Beyaz Park Rezidans Topkapı satılık daire fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz Park Rezidans Topkapı projesinde daire teslimlerinin Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor...

DKY Sahil Rezidans satılık!

DKY Sahil Rezidans satılık daire tipleri arasında 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5'lar yer alıyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje toplamda 140 adet konuttan meydana geliyor.

beşiktaş satılık rezidans Haberi

beşiktaş satılık rezidans

Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay vadelendiriliyor. Proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.


Daire tiplerinin ilk etabında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle tasarlandığı proje toplam 650 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.


Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede ortak alanları olarak otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi donatılar bulunuyor.

İlk bloğunda 130 adet daireden meydana gelen projede daire fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 21 kattan...