02 / 05 / 2024

beşiktaş stadı ihale sonucu

beşiktaş stadı ihale sonucu

Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. kısım kaba inşaat işlerinin 18 Kasım'da yapılan ihalesinde verilen fiyat tekliflerinin, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından dolayı değerlendirilmediği bildirildi....

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ Beşiktaş 615 hait ve 20 konut inşaat ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

TOKİ Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yenileme yapacak!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

Beşiktaş'ta 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan 393,00 metrekare yüzölçümlü villa 2 bağımsız bölümden meydana geliyor. Gayrimenkul 9 milyon 100 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Dikilitaş'taki arsa ihalesi 17 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihale 17 Şubat 2016'ya ertelendi.

beşiktaş stadı ihale sonucu Haberi

beşiktaş stadı ihale sonucu

Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. kısım kaba inşaat işlerinin 18 Kasım'da yapılan ihalesinde verilen fiyat tekliflerinin, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından dolayı değerlendirilmediği bildirildi. 


BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhali Komisyonu'ndan yapılan açıklamada, beton ve demir malzemelerinin işveren tarafından temin edilerek "işçilik teklifi" alınmasına karar verildiği kaydedildi.


Açıklamada şöyle denildi:


"İhaleye teklif veren firmaların yeterlik şartları aranmaksızın İhale Teklif Alma Şartnamesi'nde belirtilen kule vinç, yeterli miktarda kalıp malzemesinin kendisine ait olduğunu belgeleyen fatura ve demirbaş kayıtları ile diğer makine ve personelin taahhüt edilmesi (veren firmalar hariç) şartıyla tarafımızdan belirlenen birim fiyat tarifelerine ve metrajlara uygun olarak işçilik tekliflerini 25 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'ye kadar tarafımıza ulaştırmaları kararlaştırılmıştır. İhale komisyonumuz 26 Kasım Salı günü yapacağı...