02 / 05 / 2024

beşiktaş stat ihalesi son durum 2013

beşiktaş stat ihalesi son durum 2013

Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. kısım kaba inşaat işlerinin 18 Kasım'da yapılan ihalesinde verilen fiyat tekliflerinin, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından dolayı değerlendirilmediği bildirildi....

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ RTÜK Beşiktaş binası ihalesi bugün!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina hayata geçirecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi bugün yapılacak. 

Emlak Konut Beşiktaş arsası 472 milyona Astaş'ın oldu!

Emlak Konut'un İstanbul'da satışa çıkardığı 5 dev arsanın açık artırma ihalesi bugün yapıldı ve sadece Beşiktaş arsasına teklif geldi...

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

TOKİ Beşiktaş 615 hait ve 20 konut inşaat ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

Beşiktaş Belediyesi'nden Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı'nın doğal sit statüsündeki 11 bin metrekarelik yeşil alanın paravanlarla çevrilmesi ile imara açıldığı" yönündeki haberlere ilişkin Beşiktaş Belediyesi iddia edildiği gibi bu alanın imara kesinlikle açılmadığını belirtti.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Beşiktaş Dikilitaş'taki arsa ihalesi 17 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihale 17 Şubat 2016'ya ertelendi.

Beşiktaş'ın arazisi kaç para ederdi?

Fatih Altaylı Haberürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stat konusuyla ilgili Galatasaray için “Beleşi seviyorlar” sözlerini değerlendirdi. İşte o yazı...

Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın ihalesi 13 Ocak'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan ticaret ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 109 milyon 508 bin TL olarak belirlendi.

beşiktaş stat ihalesi son durum 2013 Haberi

beşiktaş stat ihalesi son durum 2013

Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. kısım kaba inşaat işlerinin 18 Kasım'da yapılan ihalesinde verilen fiyat tekliflerinin, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından dolayı değerlendirilmediği bildirildi. 


BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhali Komisyonu'ndan yapılan açıklamada, beton ve demir malzemelerinin işveren tarafından temin edilerek "işçilik teklifi" alınmasına karar verildiği kaydedildi.


Açıklamada şöyle denildi:


"İhaleye teklif veren firmaların yeterlik şartları aranmaksızın İhale Teklif Alma Şartnamesi'nde belirtilen kule vinç, yeterli miktarda kalıp malzemesinin kendisine ait olduğunu belgeleyen fatura ve demirbaş kayıtları ile diğer makine ve personelin taahhüt edilmesi (veren firmalar hariç) şartıyla tarafımızdan belirlenen birim fiyat tarifelerine ve metrajlara uygun olarak işçilik tekliflerini 25 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'ye kadar tarafımıza ulaştırmaları kararlaştırılmıştır. İhale komisyonumuz 26 Kasım Salı günü yapacağı...