16 / 05 / 2024

Beşiktaş Travel imza töreni

Beşiktaş Travel imza töreni

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan şimdiden 100 milyon lira elde etti!

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'da önemli bir başarı öyküsüne imza atıyor. Siyah-beyazlılar, yapımına büyük bir hızla devam edilen yeni stadını inşaa ediyor. Elde edilen gelirlerin toplamı şimdiden 100 milyon lirayı aştı.

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

JOLLY Tur Beşiktaşlı taraftara özel seyahat platformu kurdu!

JOLLY Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Beşiktaş’ın yeni stadı ömrünü 100 yıla çıkarıyor!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks firması, Beşiktaş’ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı BJK İnönü Stadyumu’nda yalıtım işlerini üstlendi.

Beşiktaş’ın yeni stadı yalıtımla ömrünü 100 yıla çıkaracak!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks AŞ tarafından 250 bin metrekarelik yalıtımın uygulanacağı Beşiktaş’ın yapımı süren yeni stadının ömrünün 100 yılı aşacağı belirtiliyor.

Beşiktaş 1903 mezarlığında fiyatlar ne kadar?

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile...

Beşiktaşlılara özel 1903 mezar!

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile...

Nidapark Beşiktaş'ta 427 bin liraya stüdyo daire! 2015'te teslim!

Ofis projeleri geliştirme alanında birçok başarılı projeye imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, Beşiktaş’ta rezidans projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ın ön satışlarına başladı. Nidapark Beşiktaş'ta daire fiyatları 427 bin liradan başlıyor...

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Kaandavis Gayrimenkul Değerleme Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Ali Hakan Yıldızcı tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Uyum Gıda Beşiktaş Levent şubesi ile 63 mağaza sayısına ulaştı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

Beşiktaş Travel imza töreni Haberi

Beşiktaş Travel imza töreni


Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi. 


Jolly Tur ile Beşiktaş JK iş ortaklığı ile kurulan Beşiktaş Travel’in tanıtımı Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen imza törenine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı. Beşiktaş’ın resmi seyahat sitesi olan BeşiktaşTravel, taraftarlara seyahat, konaklama, deplasmanda oynanacak karşılaşmalar öncesinde tur hizmetleri ve Jolly Tur bünyesindeki tüm otellerden indirimli kişisel tatil imkanı sunacak. 


Taraftarlar indirimli tatil imkanına kavuşuyor 


Beşiktaş Travel ile markalarını turizm sektöründe de temsil edeceklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “BeşiktaşTravel ile taraftarlarımız indirimli tatil imkanı, yurtiçi...