30 / 04 / 2024

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

 Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.



Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek. 



Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar Beşiktaş Travel'ı tanıttı. www.besiktastravel.com'da; Beşiktaşlı taraftarlara tüm maçlar için ulaşım, konaklama, transfer hizmetleri bir paket olarak sunuluyor. Sitede; sadece maç turları değil kültür turlarından yurt dışına, gemi turlarından Kıbrıs seyahatine, uçak biletine, münferit otel rezervasyonuna kadar her tür seyahat ürünü taraftarlarla buluşacak. Bu online platformdan tur alan taraftarlar erken rezervasyon olanaklarından yararlanacağı gibi kart 1903 sahipleri özel kampanyalar dahilindeki fiyat avantajlarıyla tatil yapma imkanına sahip olacak. Beşiktaş Travel üzerinden satın alınan her tatil ve maç turu paketinden kulüp de önemli bir gelir elde edecek. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar bu gelirin yılda 1 milyon TL'yi bulacağını açıkladı. 



Klass Magazin 


Geri Dön