04 / 05 / 2024

beşiktaşta satılık gayrimenkul

beşiktaşta satılık gayrimenkul

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş İstanbul İli Beşiktaş İlçesinde yer alan 465 metrekare yüzölçümüne sahip olan iş yerini kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkarıyor.

İstanbul'da satılık gayrimenkul 3 milyon 502 bin lira!

İstanbul İli Beşiktaş ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 3 milyon 502 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 27 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul'da satılık gayrimenkul 1 milyon TL!

İstanbul İli Beşiktaş ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul'da 5 adet satılık gayrimenkul 12 milyon 500 bin TL!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisar Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller 5 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

İstanbul'da satılık gayrimenkul 1 milyon 900 bin TL!

İstanbul'da bulunan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul 5 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Beşiktaş'ta gayrimenkul krizi!

Beşiktaş'ta yönetimin Mayıs'a kadar 700 milyon TL ödeyecek olması sebebiyle gayrimenkul satışının gündeme geleceği öğrenildi. Fakat  bu işin gerçekleşmesi için kongrenin onayı şart.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

beşiktaşta satılık gayrimenkul Haberi

beşiktaşta satılık gayrimenkul

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş İstanbul İli Beşiktaş İlçesinde yer alan işyerini 16 milyon dolar bedelle satıyor.


Kapalı zarf usulüyle yapılacak olan işyerinin ihalesi pazarlık veya açık arttırma usulüyle yapılacak. Bodrum, zemin ve 2 normal kattan meydana gelen işyeri niteliğindeki taşınmaz, ikinci grup eski eser niteliği taşıyor.


İhaleye iştirak edecek kişilerin gerekli belgeleri 4 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00'ea kadar Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş'ye ulaştırması gerekiyor.21 pafta, 35 ada ve 34 parselde kayıtlı olan işyerinin 992,84 metrekarelik kullanım alanı bulunuyor.


İhale İlanı


TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş TARAFINDAN GAYRİMENKUL SATIŞI YAPILACAKTIR


Mülkiyeti Bankamıza ait "Muallim Naci caddesi No:73 Ortaköy-Beşiktaş/İstanbul"  adresinde bulunan 21 pafta, 35 ada, 34 parsel no'lu betorname ve karkas bina-iş yeri 465 m2 arsa yüzölçümüne sahip, dört (Bodrum, zemin ve 2...