18 / 07 / 2024

Besim Derman

Besim Derman

Anka İskele Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Besim Derman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm neden durma noktasına geliyor? İşte dönüşümü hızlandıracak çözümler! 

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı  Prof. Dr. Orhan Derman, 'Kentsel dönüşüm neden durma noktasına geliyor?' sorusunun yanıtını vererek, dönüşümü hızlandıracak durumları sıraladı. İşte detaylar...

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

Gelir dağılımı iyice bozuldu! Asgari ücrete, emekliye temmuz zammı da vatandaşın derdine derman olmayacak!

Çalışanlar temmuz zammını sabırsızlıkla bekliyor ancak kağıt üzerinde göreceli düşen enflasyon  nedeniyle alım gücünde yine herhangi bir değişiklik olmayacak. Üstelik temmuz zammı yapılırken kurlardaki değişimin henüz enflasyona sınırlı yansıması zam oranını da olumsuz etkileyecek.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

Elektrikli otomobillerin o sorunu çözüldü!

Greater Bay Technology, elektrikli otomobillerin o sorununa derman olmaya çalışıyor. İşte detaylar!

Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk mesleği nedir?

Besim Tibuk kimdir Besim Tibuk’un mesleği nedir? Besim Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İş Bankası'ndan kredi kampanyası! Acil nakde ihtiyacı olanların derdine derman olacak

İş Bankası hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İş Bankası müşterilerine özel kredi kampanyası başlatıldı. İşte tüm detaylar...

11 bin lira ile başlıyorlar! İşsiz kalanlar bu habere dikkat

İş arayanlar dikkat! İşsizliğe derman olacak ilan yayınlandı. En az 11.000 TL maaş ile memur olma fırsatını tanıyan kamu kurumları arasından belediyelerde ilan yayınlıyor. Bu ilanlara başvurup memur olabilmek için belirli şartları sağlamak gerekmekte.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

Borcu olan emekliye 100.000 TL nakit imkanı PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturuldu.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Ziraat Bankası müşterileri buna hayır diyemeyecek! Böyle faiz oranı 10 yılda bir olur: Nakit ihtiyaçlarınızın dermanı bu kredide!

Kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan 0.88 faiz oranıyla kredi kampanyasıyla beraber nakit kredi ödemelerine dair açıklamalar yapıldı. Ziraat Bankası 0.88 faiz oranıyla kredi kapsamında nakit kredi ödemelerini kimlerin kullanabileceği bilgisi açıklandı.

Nakit sıkıntınız artık kalmasın! O banka düşük faiz kampanyası ile derdinize derman olacak! İşte detaylar!

Nakit ihtiyacı günümüzde pek çok kişinin sorunu haline geldi. Bu yüzden vatandaşlar, bankaların düşük faizli kredi kampanyalarını araştırıyor. Bir banka üç ay ertelemeli kredi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

Besim Derman Haberi

Besim Derman

Anka İskele Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Besim Derman Müdürlüğü'nde kuruldu.


Anka İskele Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1 - İnşaatlarda kullanılan endüstriyel kalıp ve iskele sistemlerinin imalatı, kurulumu ve bunlara ait parçaların dizaynı ile bunların uygulamaya yönelik geliştirilmesi.  2 - Her türlü inşaat kalıpları, imalat yardımcı elemanları, inşaat iskeleleri, ayarlı dikmeler, bağlantı elemanları, prekast beton kalıpları, prefabrik beton kalıpları, inşaat tesisatı ve taahhüt işleri.  3 - Her türlü kalıp ve iskele sistemleri projelendirmesi, dizayn edilmesi, montaj işlemlerini yapmak ve yaptırmak.  4 - Her türlü kalıp ve iskele sistemleri ile bunlara bağlı alet edavat ve benzeri işlemlere ilişkin kiralama hizmeti vermek.  5 - İştigal konusu dahilinde bakım, onarım...