05 / 05 / 2024

Beşir Atalayın otonomi projesine ziyareti

Beşir Atalayın otonomi projesine ziyareti

Kendisinin İçişleri Bakanı olduğu süre zarfında, şehir içi otomobil satışına ilişkin genelgeyi destekleyen Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti.

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Küresel hisse senedi fonları üst üste beşinci çıkışını yaşıyor

Küresel hisse senedi fonları, ABD ve Çin'den gelen yumuşak ekonomik verilerle birlikte ABD borç tavanına ilişkin belirsizlikler ve küresel ekonomiye ilişkin endişelerin altını oyarak 17 Mayıs'a kadar olan haftada beşinci kez de çıkış yaşadı.

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Abdulbasıt Hamza'nın 1 milyar 200 milyon dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, devrik Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir’e yakın bir iş adamının 1,2 milyar dolar servetine el koydu...

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Beşir Atalayın otonomi projesine ziyareti Haberi

Beşir Atalayın otonomi projesine ziyareti

Eski İçişleri Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, yayınlanan genelgede valilikleri ve belediyeleri bilgilendirmiş, şehrin içerisinde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için caydırıcı projeye destek verdiğini belirtmişti. Çıkan genelge sonrasında Başket Otomotivciler Derneği Otonomi projesini, şehir içerisinde bulunan araç fazlalığının ve gayri resmi yapılanmaların önüne geçmek için hızlandırdı.


Beşir Atalay Otonomi’de gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretinin ardından şunları belirtti;


“ Emek ve Bahçelievler tarafında ikamet ettiğim için sıklıkla karşılaştığım halkın şikayetleri devam ediyor. Biliyoruz ki şikayetler tüm Ankara genelinde var. Bu nedenle hızlı ilerleyişinizden çok memnunum”


Ayrıca Otonomi projesinin öncelikle Ankara daha sonrada Türkiye için büyük bir proje olduğunu vurgulayan Atalay, içerisine yapılması planlanan “Otomobil Müzesi” ve diğer donatı alanlarının şehir ihtiyaçlarına göre tespit edilmesinin çok iyi düşünüldüğünün altını çizdi. En...