12 / 05 / 2024

Beşir Köksal

Beşir Köksal

SİVAS Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) öncülüğünde kurulan Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi hakkında ilk bilgilendirme toplantısı SESOB toplantı salonunda yapıldı.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Küresel hisse senedi fonları üst üste beşinci çıkışını yaşıyor

Küresel hisse senedi fonları, ABD ve Çin'den gelen yumuşak ekonomik verilerle birlikte ABD borç tavanına ilişkin belirsizlikler ve küresel ekonomiye ilişkin endişelerin altını oyarak 17 Mayıs'a kadar olan haftada beşinci kez de çıkış yaşadı.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Beşir Köksal Haberi

Beşir Köksal

SİVAS Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) öncülüğünde kurulan Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi hakkında ilk bilgilendirme toplantısı SESOB toplantı salonunda yapıldı. 


Toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, SESOB Başkanı Beşir Köksal, STSO Başkan Yardımcısı Osman Yıldız, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yöneticileri ile SESOB'a bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan SESOB Başkanı Beşir Köksal, belediye öncülüğünde modern bir sanayi sitesi yapılması için çalışmalar başladığını belirterek, "Esnaf ve sanatkarlarımız küçük dükkanlarda zor şartlarda çalışıyor. Yeni yapılacak sanayi sitelerinde hem meslekler bir arada olacak hem de dükkanlar esnafların taleplerine göre yapılacak. Belediye başkanımızın da katılımı ile bu toplantıyı yaparak esnaflarımızın merak ettikleri konular hakkında bilgi paylaşımı...