02 / 05 / 2024

Beşis Makine kazan tesisi

Beşis Makine kazan tesisi

Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

BİM’de indirimler alev alev! Kâğıt havlu 54 TL’ye, nemlendirici krem 59 TL’ye, makine temizleyici 28 TL’ye düştü!

BİM’in 2 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu müşterilerin beğenisine sunulurken kâğıt havlu 54 TL’ye, nemlendirici krem 59 TL’ye, makine temizleyici 28 TL’ye düştü. İşte BİM 2 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ağan ve Hatice Ağan ortaklığında kuruldu.

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Celayir ve Oğuzhan İkiz ortaklığında tarafından kuruldu.

Emlak Yönetim hizmet anlayışıyla beğeni kazanıyor!

Türkiye genelinde 109 bin konutu kapsayan sosyal konut alanlarında 400 bin kişiye hizmet veren Türkiye'nin ilk site ve tesis yönetim kuruluşlarından Emlak Yönetim, yenilediği hizmet anlayışıyla konut sakinlerinin beğenisini kazanıyor.

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Görgülü imzasıyla kuruldu.

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halkalı Lojistik Danışmanlık Tercüme İnşaat Makine Ticaret Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta açıldı.

Emsan Fishy balıkseverlerin beğenisini kazandı!

Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile taçlandırıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Beşis Makine, Ankara'ya 2 yeni tesis kuracak!

Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.

Trabzon Beşirli’deki tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyon!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu, "Beşirli ile Kemarkaya mahalleleri arasında Sahil Dolgu Projesine devam ediyoruz. Proje ile 800 bin metrekare alan kazanılacaktır. Projede şu anda sürdürülmekte olan Beşirli’deki birinci tahkimat bölgesinin maliyeti 35 trilyondur.''ded

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Beşis Makine kazan tesisi Haberi

Beşis Makine kazan tesisi

Projeli beton santrali üretimi ile her çeşit beton santrali demontajmarkalama ve montaj-servis işçiliği hizmeti veren Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.


2017 yılında mevcut tesislerine ek olarak yeni yatırımlara hazırlandıklarını ifade eden Besiş Makine İnş.Sn.Ltd.Şti Koordinatörü Bora Ateş, bu kapsamda, çeşitli çelik işleri imalatı için Kazan'da 2 bin metrekarelik bir alan ve OSTİM'e 500 metrekarelik 3 katlı bir servis, küçük imalathane ve bürodan oluşan 2 tesis yapacaklarını bildirdi.


Sektöre adım attıklarında, arıza tespit, tamir, yedek parça satışı yaptıklarını belirten Bora Ateş, bir süre sonra, projeli beton santrali projelerini üstlenmeye başladıklarını söyledi. Kısa süre önce Türkiye'nin en büyük yatak ve sünger üreticisinin yüzde 100 kapasite artışı yapılan...