02 / 05 / 2024

Beşler silivri fabrikası

Beşler silivri fabrikası

Beşler Et Gıda Sanayi Silivri'de, 40 milyon dolarlık yatırımla bölgenin en büyük fabrikalarından birini kurdu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkılıç Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akkılıç ve Tayfun Akkılıç ortaklığında kuruldu.

Silivri’de mühüre rağmen ağır hasarlı evlere geri döndüler!

İstanbul Silivri’deki 5.8 büyüklüğünde depremden ağır hasar gören ve ‘oturulma’ raporu ile mühür vurulan 22 dairelik apartmana 18 aile ölümü göze alarak evlerine geri döndü.

Tarihi Bomonti'den yeni Maslak'a!

Bomonti'nin tarihi 1890'lı yıllarda Feriköy'ün göbeğine bira fabrikası kurulması ile başlıyor. Fabrikanın semte adını vermesi ile Bomonti ismini kazanıyor. Köklü tarihine ek olarak son eklenen parçalar ise rezidanslar ve şehrin popüler mekanları olarak yerini alıyor...

TOKİ Bolu Mengen 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bolu Mengen'e 252 konut!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 17 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Popüler Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Havva Yağcı tarafından kuruldu...

Beşler silivri fabrikası Haberi

Beşler silivri fabrikası


Silivri’de 40 milyon dolarlık yatırımı tamamlayan Beşler Et Gıda Sanayi’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yılmaz Buldu, “Bölgenin en büyük fabrikasını kurduk. Aylık 6 bin ton işleme kapasitesi oluştu. Avrupa ölçüsünde bir fabrika oldu” dedi.


Şirketin bu kapasiteyi kurarken en önemli hedeflerinden biri ihracatı artırmak. Diğer bir hedef, 135’e ulaşan ürün çeşidine yeni inovativ ürünler eklemek. Yılmaz Buldu, “En kısa zamanda tüketicilerimizin çok beğeneceğini umduğumuz yeni ürünümüzü piyasaya sunacağız” dedi. Yeni ve önemli bir proje; et tedariğini güvence altına almak için 5 bin başlık besi çiftliği yatırımı. Buldu, “Fizibilite çalışmamız var. Uygun yer bakılıyor, şartlar olgunlaştığında yatırım yapacağız” dedi. Şirket, ayrıca 2 perakende kasap şarküteri mağazasına ilave bu yıl 5 mağaza daha açmayı planlıyor.72 yıllık Beşler markasında hareketli günler...