03 / 05 / 2024

BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesi inşaatı

BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesi inşaatı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'da dağınık bir şekilde ticari faaliyetini sürdüren esnafı, bir çatı altında toplamayı hedefleyen BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesinde incelemede bulundu.

Bursa Büyükşehir'den Aksu'ya üretim merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezini inceledi.

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

Kestel, Bursa Büyükşehir´le dönüşecek!

Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasındaki görüşmede ilçelerdeki yatırımları değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Büyükşehir hizmetleriyle adım adım dönüşeceğini, cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi ne zaman bitecek?

Bursa şehir merkezine 17 kilometre mesafede olan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde alt ve üst yapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından sektörler buraya taşınmaya başlayacak.

Bursa'da Büyük Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa'da küçük esnafın, kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

BESOB Büyük Sanayi Sitesi’nin tüm altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’ nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlanıyor!

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (BESOB) tarafından 2011 yılında temeli atılan TOKİ Büyük Sanayi Sitesi'nde ocak ayında yapüan ikinci etap ihalelerinin ardından bu ay içinde inşaat çalışmalarına başlanması planlanıyor.

BESOB Büyük Sanayi Sitesi Mart ayında başlıyor!

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yargı süreci nedeniyle inşaatı tamamlanamayan BESOB Büyük Sanayi Sitesine Mart ayında yeniden kazma vurulacağını kaydetti.

TOKİ Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi genel altyapı inşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

BESOB Bursa Büyük Sanayi Sitesi projesi!

BESOB Bursa Büyük Sanayi Sitesi projesi başvuruları 12 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. Başvuru bedelinin 4 bin TL olarak ödendiği projede 2 bin 541 adet işyeri bulunuyor.

BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesi inşaatı Haberi

BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesi inşaatı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ile birlikte BESOB Kestel Büyük Sanayi sitesi inşaatında incelemelerde bulundu. 350 hektar arazide doğal gazı, arıtma tesisleri, yağmur suyu ve dere ıslahı gibi altyapı çalışmaları yaklaşık 100 milyon TL bedelle hayat bulacak olan dev tesis 23 sektörden, 3 bin esnaf ve sanatkâra hizmet verecek. 


'Ulu Sehir'de dağınık bir şekilde ticari faaliyetini sürdüren esnafı, bir çatı altında toplamayı hedefleyen proje inşaatında incelemede bulunan Vali Karaloğlu, "Esnafımızın bereket merkezi olacak bu komplike tesis, esnafımıza ve kentimize pek çok kolaylık sağlayacak" diye konuştu. 


Milliyet...