05 / 05 / 2024

Besri Gülseven

Besri Gülseven

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak 'ta kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İşadamı Necat Gülseven'in, Bismil ilçesinde eşi Ebru Yaşar adına 12 derslikli bir okul inşa ettiriyor.

Mimar Gülseven Diken arazi anlaşmazlığının 4'ncü kurbanı oldu!

Diyabakır'da yıllardır bitmeyen arazi anlaşmazlığı 4'ncü canı aldı. Batı Karakoç Köyü’nde 2 hafta önce tarlada bulunan cesedin, Mimar Gülseven Diken’e ait olduğu belirlendi.

Ebru Yaşar-Necat Gülseven çifti Diyarbakır'da okul inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çifti yeni yatırım yapacak. Çift, Gülseven'in memleketi olan Diyarbakır Bismil'de okul inşa edecek.

İki Nokta Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Nokta Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gülseven Çevikkalp imzasıyla kuruldu.

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak 'ta kuruldu.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Besri Gülseven Haberi

Besri Gülseven

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak'ta kuruldu.


Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Otel ve Turizm -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...