11 / 05 / 2024

Beşşar Esed amcası ev

Beşşar Esed amcası ev

Fransız basını, Suriye lideri Beşşar Esed'in sürgündeki amcası Rıfat Esed'in Paris'in merkezindeki yedi katlı lüks apartmanını 70 milyon avroya sattığını duyurdu...

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Arçelik'ten Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL  değerinde Mikrodalga Fırın Hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi 

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Arçelik'ten yüzünüzü güldürecek kampanya. Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi Alımına 1.969 TL Değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye kampanyası tüketicini beğenisine sunuldu. 

Arçelik Çamaşır Makineleri'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Arçelik'ten kaçırılmayacak fırsat! Arçelik seçili çamaşır makinelerinde geçerli indirim kampanyasının tüketicisinin beğenisine sundu.

Arçelik 10120 MA Antrasit Çamaşır Makinesi kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Modern tasarımı ve 10 kilogram yıkama kapasitesiyle büyük beğeni toplayan Arçelik 10120 MA çamaşır makinesi, Prosmart Inverter motoruyla enerji tasarrufu sağlar. Peki, Arçelik 10120 MA antrasit çamaşır makinesinin özellikleri ne, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Arçelik ocaklı fırınların özellikleri nedir? En uygun fiyata nerede ne kadara satılıyor? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Her ihtiyaca ve bütçeye uygun Arçelik ocaklı fırınlar, ocak ve fırını bir araya getiren tasarımıyla beğeni topluyor.

Arçelik 9124 N MG Grion Çamaşır Makinesi ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9124 N MG Grion 1200 Devir, 9 KG Çamaşır Makinesi, markanın en beğenilen ürünlerinden biri. A sınıfı enerji tüketimi yapan model, çamaşırları tertemiz yıkarken bir yandan da elektrikten tasarruf sağlıyor.

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

En ucuz Arçelik kurutma makinesi ne kadar? İşte, En uygun fiyatlı Arçelik kurutma makinesi 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Soğuk havalar yavaştan yüzünü gösterince vatandaş kurutma makinesi arayışına girdi. En iyisi hangisi, en ucuz nerede satılıyor diye araştıranlar için Arçelik’in en çok beğenilen modelinde en ucuz kurutma makinesini araştırdık. İşte, Arçelik kurutma makinesi 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Havalar yağışlı gidiyorsa çamaşır kurutmak dert olabiliyor! Arçelik kurutma makineleri 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik, mağazalarında satıyor olduğu kurutma makineleri, herkes tarafından çok sevildi. 4,9 oranında beğenilme değerine sahip olan kurutma makinesi indirimli fiyatıyla sizde çok seveceksiniz. İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…

108 Megapiksel kameralı Samsung Galaxy A73'e Arçelik'ten 2 bin TL indirim! 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya firmalarından biri olan Arçelik, Samsung'un en beğenilen akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy A73'e 2 bin TL indirim uyguladı. Peki, Arçelik'te Samsung Galaxy A73 fiyatları ne kadar? İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

64 MP kameralı Samsung Galaxy A52'ye Arçelik'ten bayram indirimi! 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya firmalarından biri olan Arçelik, Samsung'un en beğenilen akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy A52'yi indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Peki, Arçelik'te Samsung Galaxy A52 fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Beşşar Esed amcası ev Haberi

Beşşar Esed amcası ev

Liberation gazetesi, normal fiyatı 100 milyon avro olan lüks apartmanı, Fransız yargısının el koymasından korkan Rıfat Esed'in, 30 milyon avro düşük fiyata bir Rus iş adamına sattığını yazdı.


Kardeşi Hafız Esed'e karşı başarısız bir askeri komplo düzenledikten sonra yurt dışına kaçan Rıfat Esed, 1983 yılından bu yana sürgünde yaşıyor.


Sürgün yıllarını İngiltere, Fransa ve İspanya arasında geçiren Rıfat Esed'in mal varlığının bir milyar avro civarında olduğu tahmin...