27 / 04 / 2024

Best Bussiness Awards 2015

Best Bussiness Awards 2015

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Birevim'e Best Business Awards'tan iki ödül!

Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü...

Şekerbank EKOkredi ile 109 bini aşkın konut yalıtıldı!

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Iglo Architects, MIPIM Awards 2016 finallerinde!

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmetullah Zengin tarafından, 10 Eylül' de İstanbul İl 'i, Avrupa Yakası Eyüp İlçe' sinde kuruldu.

Shining Star Awards 2015 ödülleri 4 Aralık'ta verilecek!

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Shining Star Awards'ta belediye projeleri ödüllendirilecek!

Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2015 - Eğlence Ödülleri”nin aday belirleme süreci 1 Temmuz 2015 itibariyle başlıyor.

Nef,The Stevie Awards 2015'te ödüllendirildi!

Nef,The Stevie Awards 2015'Te Website ve Company & Organization kategorilerinde dünyadan ödül kazanan tek gayrimenkul şirketi oldu.

Nef, Stevie Awards’da iki ödül birden aldı!

Bu yıl 12’cisi düzenlenen ve dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendiren The Stevie Awards 2015’in (Uluslararası İş Ödülleri) sahipleri belli oldu. Nef, Stevie Awards’da iki ödül birden aldı.

Nef, Best Bussiness Awards'ta ödül aldı!

İnovasyonları ile sektörü ilklerle tanıştıran gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son olarak İngiltere’nin en prestijli ödüllerinden Best Bussiness Awards’da “En İyi İnovasyon” kategorisinin birincisi oldu.

En İyi İnovasyon Ödülü Nef'in oldu!

Nef, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.

Best Bussiness Awards 2015 Haberi

Best Bussiness Awards 2015

Jüri Kurulu değerlendirmesinde Nef’in başarısını tebrik ederken “Müşterilerini dinleyerek onlara geniş bir hizmet yelpazesi geliştiren ve sektöre yeni bir yaşam nefesi getiren Nef’i gönülden tebrik ederiz” ifadelerini kullandı. 


Gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası Nef, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle dünyada takdir edilmeye devam ediyor. Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulun Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi Konut Projesi’’ ödülünü ve Amerika'dan da ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü Türkiye’ye getiren Nef, bu kez de İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı. 


Dünya çapında uluslararası halka açık şirketlerin yanı sıra irili ufaklı birçok şirketin katıldığı, ve yoğun ilgi gören yarışmada, birbirinden saygın 20’nin üzerinde jüri üyesi tarafından...