02 / 05 / 2024

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Topcu tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Royal Star Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Hajer Marzouguı Ep Jelassı ve Hassene Chaabane ortaklığında kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Ghazı a. Almasrı tarafından kuruldu.

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Topcu tarafından kuruldu.

Best Royal Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz,...