27 / 04 / 2024

beste elif tığ

beste elif tığ

havadanemlakvideo.com'un Kurgu Yönetmeni ekip arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ çiftinin bir kız bebeği oldu...

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Suta Sualtı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suta Sualtı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ersoy tarafından kuruldu.

Beste Naz Süllü'den kripto para yatırımcılarına çok önemli uyarı!

Bitcoin'deki (BTC) sert çakılmanın ardından Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, kripto para piyasasıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

İstanbul'da konut kiraları uçuşa geçti!

Hürriyet Gazetesi yazarı Elif Türkölmez, Hürriyet Pazar Eki'nde İstanbul'daki ev kiralarını anlattı. İşte Elif Türkölmez'in 'Nohut oda bakla sofa; kirası da 5 bin lira' başlıklı yazısı...

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

ON2 Danışmanlık Eğitim İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ON2 Danışmanlık Eğitim İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Elif Erdem tarafından kuruldu.

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Elif Emiroğlu, İsmail Gürsen Emiroğlu ve S. Muzafer Emiroğlu tarafından kuruldu. 

Yüksek Mimar Elif Bengisu'dan Göbeklitepe'ye yeni proje!

Genç yaşında başarılı bir kariyer çizen ve önemli projelerde imzası bulunan Yüksek Mimar Elif Bengisu, üzerinde çalıştığı projeleri, hayata bakışını, mimari ilhamlarını anlattı.

Dede mirası konağı otele dönüştürdü!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan girişimci Banu Elif Karabulut, dedesinden kalan konağı KOSGEB desteğiyle butik otele dönüştürdü.

beste elif tığ Haberi

beste elif tığ


TK Emlak Yayıncılık bünyesinde çalışan www.havadanemlakvideo.com Kurgu Yönetmeni ekip arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ'ın 22 Şubat 2013 Cuma günü saat 17.30'da bir kız bebekleri oldu.


Ali ve Sevil Tığ Çifti bebeklerine Beste Elif ismini verdi. Beste Elif bebek, 50,5 cm boyunda, 3 kilo 410 gram ağırlığında dünyaya geldi.


www.emlakkulisi.com ekibi olarak arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ'ı tebrik ediyor, kızları Beste Elif ile mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür...