05 / 05 / 2024

Beştepe imar planları

Beştepe imar planları

TBMM Genel Kurulunda, 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddelerinin görüşmeleri sürüyor. 

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Beşiktaş’ın imar planlarıyla ilgili değişiklik yapıldı!

Beşiktaş’ın imar planlarında İBB meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul ettiği değişikliğe “Beşiktaş’ın geri görünüm ve etkilenmesi bölgelerinde Boğaziçi İmar Kanunu değil, diğer ilçelerde olduğu gibi Planlı Alanlar TİP İmar Yönetmeliği geçerli olsun” şeklinde not düşüldü.

TÜRGEV'in Silivrikapı’daki yurdu imar planlarına işlendi!

AKP’li Fatih Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda bulunduğu TÜRGEV’e 25 yıllığına bedelsiz devredilen Silivrikapı’daki kız öğrenci yurdu İBB tarafından imar planlarına işlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

Gülsuyu-Gülensu imar planları onaylandı!

Maltepe'de Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin imar planları AK Partili ve CHP'li meclis üyeleri tarafından onaylandı. Planlar ocak ayında da Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alınacak.

Bayraklı Nafiz Gürman Mahallesi'nin imar planları değişiyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarlığınca düzenlenen "Dostluğa Merhaba" toplantısına katıldı. Başkan Karabağ, "Nafiz Gürman Mahallesi'nin de imar planlarını değiştiriyoruz. Vatandaşlarımız müteahhitle kendisi pazarlık e

Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Moment Beştepe projesinde ofis büyüklükleri 83 metrekareden başlıyor. Moment Beştepe Ofisleri satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe'de Google konsepti ofisler!

Moment Yapı, Gayrimenkul projelerinin son dönemde yeni adreslerinden biri olan Ankara'da, başladığı Moment Beştepe projesiyle dünyaca ünlü arama motoru Google'ın çalışma ofislerini andıran bir projeyi hayata geçiriyor...

Moment Beştepe Ankara lokasyon!

Ofis büyüklüklerinin 83 metrekareden başladığı proje toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşuyor. Moment Beştepe Ankara lokasyon bilgisine göre Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Moment Beştepe lanse edildi!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis’i medyaya tanıttı.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moment Beştepe ne zaman teslim?

Moment Beştepe Ankara'da ofislerin alanları 83 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Proje 80 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Moment Beştepe ne zaman teslim edilecek?

Beştepe imar planları Haberi

Beştepe imar planları

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin başı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın devlete ve millete hizmet ettiği mekan 2014 tarihinde iskan belgesi almış, her şeyiyle kanuni, muntazam, İmar Kanununa ve imar planlarına uygun olduğu hukuken tescil edilmiş bir yer." dedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre konuya ilişkin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de "madem burası kaçak değildi, imar barışından istifade etmek için niçin tekrar başvuruda bulunuldu?" dediğini hatırlatan Akbaşoğlu, kendisinin de söz alarak bunun gerçek dışı ve iftira olduğunu söylediğini anımsattı. 

Özel, şöyle devam etti:
"Ben o günkü konuşmamda mahkeme kararını getireceğimi söyledim. O sırada da madem hukuka uygun niye imarbarışına başvurdunuz dedim. Bunu da şundan dolayı söyledim; yeni bir bilgi olarak söyleyeyim, sit alanına 15 Temmuz Müzesi...