03 / 05 / 2024

Beştepe konut projeleri

Beştepe konut projeleri

Bürokrasinin Beştepe ve çevresine taşınması, çevredeki yerleşim yerlerine de hareket getirdi. Marka projelere ev sahipliği yapan bölgelere ilgi fazlalaşırken, konutların değeri kısa sürede arttı.

Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile değerlendi!

Beştepe'de bulunan yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı, kent merkezinin kaymasında önemli rol oynarken, yakınında bulunan bölgelerin de öne çıkmasını sağladı..

Osman Çelik Beştepe’de ev kiraladı, içine 223 bin TL harcadı!

Eski Hazine Müsteşarı, Türk Exımbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik Beştepe’de 3 bin 450 TL’ye başka bir konut kiraladı ve daireye 223 bin TL’lik eşya aldı. 

Moment Beştepe projesi satışa çıktı!

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi!

Yenimahalle Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Atatürk Orman Çiftliği'nin karşısında hayata geçirilecek olan proje home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe'de en küçük ofis tipi 70 metrekare olarak tasarlandı. 2 blok halinde yükselecek proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Moment Beştepe Ofisleri nerede?

13 soruda Moment Beştepe projesi!

Moment Beştepe projesi Moment Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 metrenin üzerindeki tavan yükseklikleriyle ofis yaşantısına ferahlık sunan projenin 26 Kasım'da basına tanıtılması planlanıyor. İşte soruda 13 Moment Beştepe projesi...

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Moment Beştepe satış ofisi!

Moment Beştepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle'de yer alan Moment Beştepe projesinde 330 adet home ofis ve 22 adet ticari birim bulunuyor...

Ankara Moment Beştepe Ofisleri!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşan projede ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. Ankara Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe bölgesinde yükseliyor.

Ankara Moment Beştepe iletişim!

Ankara Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunulan proje Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Beştepe konut projeleri Haberi

Beştepe konut projeleri

Başkent Ankara’da bürokrasinin Beştepe ve çevresine taşınması, çevredeki yerleşim yerlerine de hareket getirdi. Konut algısının da değişmesine paralel marka projelere ev sahipliği yapan bölgelere ilgi fazlalaşırken, konutların değeri kısa sürede arttı.


Anadolu Bulvarı Protokol Caddesi üzerinde bulunan Urankent de kent merkezinden ayrılmadan kaliteli yaşam isteyenlerin tercihi olma ivmesini yükselterek sürdüren o bölgelerden…


Yaklaşık 500 bin metrekarelik bir arsa üzerine kurulan ve 10 binden fazla kişiye ev sahipliği yapan Urankent’in yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi sonrası çok daha fazla kişinin ilgisini çektiğini belirten Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde başarılı projeler hayata geçiren Uran Holding’e bağlı Uransan’ın hayata geçirdiği projeler sayesinde kendi ismiyle anılmaya başlayan semt, konut alıcısının son yıllardaki yeni gözdesi. Yaklaşık 20 yıldan...